Artistët mblidhen sërish kundër shembjes së Teatrit

Artistët u takuan përsëri për të shprehur pakënaqësinë e tyre për shembjen e Teatrit Kombëtar. Aktori dhe artisti i Popullit Robert Ndrenika, ritheksoi edhe njëherë rëndësinë që ky teatër dhe në veçanti trualli i këtij teatri ka për aktorët, duke e krahasuar atë më Jeruzalemin. Ai tha se nuk ka logjikë që ky truall tu merret aktorëve që kanë një jetë në këtë teatër nga tre-katër biznesmenë për të bërë "pazar" me të.
Mosbindja civile në Elbasan
05/04/2018 - 16:30
Si mund të ndodhin këto?
04/04/2018 - 19:50