Artistët mblidhen sërish kundër shembjes së Teatrit

Artistët u takuan përsëri për të shprehur pakënaqësinë e tyre për shembjen e Teatrit Kombëtar. Aktori dhe artisti i Popullit Robert Ndrenika, ritheksoi edhe njëherë rëndësinë që ky teatër dhe në veçanti trualli i këtij teatri ka për aktorët, duke e krahasuar atë më Jeruzalemin. Ai tha se nuk ka logjikë që ky truall tu merret aktorëve që kanë një jetë në këtë teatër nga tre-katër biznesmenë për të bërë "pazar" me të.

FOTOGALERI TJERA

Diellin si 'stilist'

21/07/2018 - 20:19

'Të zhytesh në blu'

21/07/2018 - 19:24

Me pamje nga mali

20/07/2018 - 13:42

Një 38 vjeçare si Gisele

20/07/2018 - 12:32