Arti i shkrirë në trup

Kjo është ajo që mund ta quajmë art në trup! Imazhet mahnitëse UV të pikturuara mbi gra të zhveshura formojnë mbi trupin e tyre imazhe nga oqeanet tropikale dhe maleve të ndezura nga drita e hënës. Shihni foto galerinë :