Arredimi i shtëpisë në stil femëror

Festa e gruas është afër dhe të biesh në stereotipin që do të gjithë shtëpinë me fjongo, shirita dhe zemra, është shumë e lehtë. Në muret e shtëpisë ama, ‘prekja femërore’ do ndihet, larg vendeve të zakonshme të mbushura me kukulla. Ja disa ide të bukura, ku detajet e vogla bëjnë diferencën.