Aromë nëne... Sofia Loren kthehet në setin e xhirimit

Për hir të dashurisë së djalit, Edoardo, aktorja e madhe Sophia Loren, 84 vjeçe kthehet në skenë e filmit. "Jeta përpara teje" titullohet titulli i filmit i frymëzuar nga romani i Roman Gary. Filmi parashikohet të dalë në 2020 dhe tregon historinë e madamë Rosë, hebreje që arriti të largohet nga kampi i Auschwitz dhe krijon një raport tepër intens me një fëmijë me ngjyrë.