Arkitektura në terrene të vështira

Arkitektura mund të flirtojë me natyrën, por ideja kryesore është harmonizimi me të, e jo dominimi. Por kjo paraqet një sfidë për arkitektët sidomos kur bëhet fjalë për terrene të vështira, male të thepisur, dhe shkëmbinj. Por sot ka shumë nga ata që kanë thyer ligjet e fizikës duke i bërë realitet këto ndërtesa.