Arkitektë të dështuar!

Kështu që nëse e konsideroni veten mjeshtër të dështimeve, vetëm hidhini një sy fotografive të mësipërme për të parë se çka kanë krijuar te tjerët. Me siguri këta arkitektë dhe dizenjatorë kanë “ngleur në klasë” .