Arena Kombëtare merr formë (FOTO)

FSHF me një video në kanalin e tyre zyrtarë në YouTube, ka bërë të njohur fazën e projektit të stadiumit “Arena Kombëtare”. Impjanti duket se ka marrë formë dhe pritet të jetë gati brenda afateve.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08