Arena Kombëtare merr formë (FOTO)

FSHF me një video në kanalin e tyre zyrtarë në YouTube, ka bërë të njohur fazën e projektit të stadiumit “Arena Kombëtare”. Impjanti duket se ka marrë formë dhe pritet të jetë gati brenda afateve.
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51