Apeli liron tre protestues të Astirit, banorët përpara gjykatës

Gjykata e Apelit ndryshon masën e sigurisë për 3 protestues të Astirit, të cilët ishin në paraburgim për bllokimin në zonën e Unazë së Re. Janë lënë në masën e sigurisë "arrest shtëpie" Gramoz Shehu, Ilir Katiraj dhe Skënder Doda. Ndërkohë banorët e Astirit të cilët ishin jashtë ambienteve të gykatës janë lidhur me zinxhirë.
Kur dështon në gatim
15/01/2018 - 17:08
Kur natyra krijon kryevepra
14/01/2018 - 15:58
Kukësi-Fenerbahce 2 me 2
13/01/2018 - 20:50