Apeli liron tre protestues të Astirit, banorët përpara gjykatës

Gjykata e Apelit ndryshon masën e sigurisë për 3 protestues të Astirit, të cilët ishin në paraburgim për bllokimin në zonën e Unazë së Re. Janë lënë në masën e sigurisë "arrest shtëpie" Gramoz Shehu, Ilir Katiraj dhe Skënder Doda. Ndërkohë banorët e Astirit të cilët ishin jashtë ambienteve të gykatës janë lidhur me zinxhirë.
Las Vegas-i që nuk e prisje
13/08/2019 - 09:29
Spektakël nënujor!
10/08/2019 - 10:05