Anija bombë në Kretë

Rojet bregdetare greke kanë konfiskuar transportuesin që mbante eksploziv. Anija me flamur të Tanzanisë është ndaluar në portin Iraklion të Kretës më 6 janar ndërsa sot do të dalin për verifikim të masës së sigurisë anëtarët e ekuipazhit: 5 indianë, dy ukrainas dhe një shqiptar. Në anije u gjetën 29 kontejnerë me eksplozivë dhe detonatorë. "Rojet e bregdetit neutralizuan një bombë të lëvizshme që mund të kishte pasoja të paparashikueshme si për njerëzit ashtu edhe për mjedisin detar", tha për Kathimerini, Yiannis Argyriou.
E zjarrtë si Demi
29/05/2018 - 12:01