Anija bombë në Kretë

Rojet bregdetare greke kanë konfiskuar transportuesin që mbante eksploziv. Anija me flamur të Tanzanisë është ndaluar në portin Iraklion të Kretës më 6 janar ndërsa sot do të dalin për verifikim të masës së sigurisë anëtarët e ekuipazhit: 5 indianë, dy ukrainas dhe një shqiptar. Në anije u gjetën 29 kontejnerë me eksplozivë dhe detonatorë. "Rojet e bregdetit neutralizuan një bombë të lëvizshme që mund të kishte pasoja të paparashikueshme si për njerëzit ashtu edhe për mjedisin detar", tha për Kathimerini, Yiannis Argyriou.

FOTOGALERI TJERA

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49

Bet Awards 2018

25/06/2018 - 13:57

Konkurs ...shëmtie

25/06/2018 - 09:23

Nuk është ashtu siç duket

24/06/2018 - 13:24

Sa verë 'e çmendur' sivjet

23/06/2018 - 19:08