Albin Kurti, kryeministri "rebel" me flokë të gjata

Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti është kryeministri më i ri i Kosovës. Kurti fitoi shumicën e votave në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, të cilat u mbajtën ditën e djeshme në Kosovë. Ndër vite, Albin Kurti fotografohej në rrugë në protesta dhe në përplasje me policinë, deri sa mori vendimin për t’i hyrë politikës.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34