Albin Kurti betohet si kryeministër

Pas votimit si kryeministër i Kosovës, Albin Kurti ka mbajtur një fjalim në foltoren e Kuvendit. Kurti tha se sot nuk fitoi VV dhe LDK, por qytetarët e Kosovës. Ai tha se ka mbaruar mënyra e vjetër e të bërit politikë dhe po fillon një etapë e re në qeveri Ai shtoi se do të japë maksimumin për të mirën e qytetarëve dhe do të jetë kryeministri i të gjithëve. FOTO LSA
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33