Aktorët "ngujohen" brenda, policia rrethon Teatrin jashtë

Në vijim të tensionit të aktorëve dhe policisë, kjo e fundit ka ndaluar kalimin e qytetarëve në sheshin mes dy teatrove. Gazetarët në terren të RTV Ora raportojnë se ka përplasje mes policisë dhe ish-deputetëve të PD-së. Vihet re një numër i shtuar i forcave të policisë, e cila po krijon kordone të njëpasnjëshme në zona të ndryshme të sheshit pranë teatrit, ndërsa protestuesit nuk lejohen të lëvizin.

FOTOGALERI TJERA

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49

Bet Awards 2018

25/06/2018 - 13:57

Konkurs ...shëmtie

25/06/2018 - 09:23

Nuk është ashtu siç duket

24/06/2018 - 13:24

Sa verë 'e çmendur' sivjet

23/06/2018 - 19:08