Aktorët "ngujohen" brenda, policia rrethon Teatrin jashtë

Në vijim të tensionit të aktorëve dhe policisë, kjo e fundit ka ndaluar kalimin e qytetarëve në sheshin mes dy teatrove. Gazetarët në terren të RTV Ora raportojnë se ka përplasje mes policisë dhe ish-deputetëve të PD-së. Vihet re një numër i shtuar i forcave të policisë, e cila po krijon kordone të njëpasnjëshme në zona të ndryshme të sheshit pranë teatrit, ndërsa protestuesit nuk lejohen të lëvizin.