Afrika e Jugut e parë nga qielli

Afrika e Jugut është toka e peisazheve që të lënë pa frymë dhe ngjyrave mahnitëse. Këto peisazhe janë edhe më të mrekullueshme nëse shihen nga qielli, sidomos për ata që duan aventurat
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17