Acari në SHBA, vonesa dhe anullime të fluturimeve

Verilindja e Shteteve të Bashkuara është ende në krizë nga ngricat pas kalimit të "bombës ciklon". Temperaturat e ulëta deri në -50 gradë kanë futur transportin në kaos, edhe pse jo si dy ditë më parë, kur u anulluan më shumë se 5.000 fluturime. Aktualisht, dy aeroportet më të trazuara janë John F Kennedy në Nju Jork dhe Charleston në Karolinën e jugut, ku ka vonesa por edhe anulime të fluturimeve.