5 veshjet më të bukura të Fiter Bajramit

Mënyrat se si festohet Bajrami dallojnë nga vendi në vend, por një diçka është e përbashkët: rrobat e reja dhe familjet që bëhen bashkë për të ngrënë ushqim të shijshëm. Në këtë fotogaleri keni disa nga veshjet më të bukura për festën myslimane, të përzgjedhura në një artikull i "The Independent".