31 plazhe më të bukura në botë

Plazhe të bukura gjen kudo në botë dhe nëse ke mundësi financiare, zgjedhja të bën me dhimbje koke. Por, më poshtë po ju prezantojmë një listë për t’ju ndihmuar që të vendosni. Kjo listë është përpiluar nga “FlightNetwork” dhe radhit 31 plazhet më të bukura të botës.