27- vjetori i Partisë Socialiste

PS e Tiranës festoi 27-vjetorin e krijimit të saj! Themelues, anëtarë, deputetë dhe figura historike u mblodhën në një ceremoni festive. Sekretari i Përgjithshëm, Taulant Balla tha se çdo socialist sot ndihet krenar për arritjet e kësaj force politike, ndërsa tha se tashmë beteja është anëtarësimi ne BE.