24 llojet më të frikshëm të gjarpërinjve

Në botë ekzistojnë qindra lloje gjarpërinjsh, por këta që po rendisim këtu janë disa nga llojet më të famshëm dhe më helmues në planet. Fotot janë përmbledhur nga National Geographic