21 foto ku realiteti mund fotoshopin

Të gjithë e dimë se ka shumë foto të bukura që mund të krijohen me ndihmën e Photoshop-it. Por natyra krijon kryevepra edhe më madhështore dhe pa përdorimin e filtrave dhe mjeteve korrigjuese.
Revolta permes pankartave
13/12/2018 - 13:25