10 shtëpitë më të shtrenjta të futbollistëve

Futbollistët si shumë atletë të tjerë kanë fuqinë dhe paratë për të jetuar mes luksit. Madhështia e shtëpive të tyre shërben si dëshmi se ato vlejnë aq sa ti mundesh të imagjinosh. Këta futbollistë posedojnë miliona dollarë secili, dhe shtëpitë e tyre me siguri i shtohen pasurisë së tyre të çmendur.