10 ide për Halloween-in e këtij viti

Halloween-i vjen më shpejt nga ç'mendoni ju dhe s'duam që fundi i tetorit t'ju gjejë sërish pa përgatitur. Ndoshta ka kohë për të zgjedhur vendin ku do të "festoni", por s'është fare herët për të caktuar karakterin e këtij viti. Ç'keni menduar?