Fotogaleri/ Kur s’ke pishinë, ke shatërvan!

Tirana dhe shumë qytete të Shqipërisë po përballen me temperatura të larta këto ditë vere. Shumica e njerëzve kanë shkuar me pushime në bregdet për ta përballuar nxehtësinë, e disa të tjerë janë të detyruar të qëndrojnë në qytet për arsye të ndryshme.

Më poshtë janë disa foto të marra nga LSA në Tiranë.

FOTOGALERI TJERA

Rruga e Teleferikut
24/09/2020 - 13:33