Foto/ Xhiro rreth botës nudo për të përmirësuar cilësinë e jetës

Çifti tregon të gjitha aventurat në blogun “Naked Wanderings” të ndjekur nga mbi 30 mijë njerëz.

Ata zhyten në Honduras, pinë birra në Portugali, ecin në pyjet e Amazonës dhe vizitojnë shumë vende, gjithmonë pa rroba veshur. Çifti Nick dhe Lins De Corte, me origjinë nga Ghent, Belgjikë, vendosën të udhëtonin nëpër botë lakuriq 12 vjet më parë.  Motoja e çiftit është që “Jeta është më mirë pa rroba”. Ndiqni fotot për më tepër detaje.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16