Roja Bregdetare franceze ka mundur të shpëtojë 16 refugjatë, të cilët përmes një barke plastike po tentonin të shkonin në Britaninë e Madhe.

Ngjarja ka ndodhur një ditëp më parë 12 milje nga Folkestone, pranë kufirit detar franko-britanik, raporton Daily Mail.

Imazhet e mëposhtme tregojnë operacionin e Rojes Bregdetare dhe dhimbjen në sytë e refugjatëve, të cilët rrezikojnë edhe jetët për të mbërritur në destinacionin e kërkuar.

Për më tepër shihni fotot e mëposhtme: