FOTO/ Vaksinimi në ditën e dytë, epidemiologët në Air Albania

E marta shënon ditën e dytë të vaksinimit anticovid, i cili po zhvillohet në një ambient të posaçëm në “Air Albania”.
Aktualisht po vaksinohen epidemiologët dhe shërbimi mjekësor lokal, ndërkohë që fill pas tyre procesi do të vijojë më tej me të moshuarit.
Fotot e mëposhtme tregojnë vaksinimin sot.

FOTOGALERI TJERA

Ngrin Pogradeci

18/01/2021 - 18:06
Magjia e borës në Pogradec
15/01/2021 - 09:14
Oboti nën pushtetin e ujit
11/01/2021 - 17:25