Foto/ Ushtarja tërheqëse, e zhveshur dhe e armatosur ka një mesazh për Trump

Presidentit Donald Trump, i është drejtuar një mesazh nga një ish-ushtare seksi, ndërkohë që pozon me rroba ushtarake në shkretëtirë.

Modelja, Shannon Ihrke, ka ndarë mendimin e saj për Presidentin e Amerikës.

Bashkëngjitur fotos së realizuar në shkretëtirë, ajo shkruan:

“Dëshiroj që Presidenti jonë të ketë sukses, kushdo qoftë ai”.

FOTOGALERI TJERA

Ngrin Pogradeci

18/01/2021 - 18:06
Magjia e borës në Pogradec
15/01/2021 - 09:14
Oboti nën pushtetin e ujit
11/01/2021 - 17:25