Tirana vijon të vuajë trafikun e rënduar edhe në ditë pushimi.

Fotot e mëposhtme tregojnë një situata thuajse apokaliptike me makinat që krijojnë kilometra rradhë për të hyrë apo dalë nga kryeqyteti.

Moti i keq dhe reshjet e shiut e rëndojnë akoma më shumë situatën.

Qytetarët kanë apeluar disa herë për një zgjidhje, pasi në këtë mënyrë nuk arrijnë dot të menaxhojnë kohën dhe as të përballojnë shpenzimet. Ndërsa Bashkia e Tiranës është përgjigjur me bllokim dhe ngushtim rrugësh.

Pamje nga autostrada Tiranë-Elbasan, pranë TEG

/a.r,OraNews