FOTO/ Tiranës po i ikën shkëlqimi po ia zënë frymën vinçat dhe kullat shumëkatëshe

Nëse je në qendër  sheh se Tirana sa vjen e ndryshon. Kudo që hedh sytë të zë syri vinça të mëdhenj që transportojnë tulla, beton, pallate në ndërtim e sipër të cilat çdo ditë ngrihen edhe një kat më lart.

Fotografi Malton Dibra ka fotografuar Tiranën sot. Kryeqyteti po lëngon.

FOTOGALERI TJERA

Tirana me maska

22/10/2020 - 14:22