Foto “të pabesueshme”/ Kur perimet dhe frutat “dolën jashtë kontrollit”…

Kushdo mund të besojë që fotot e mëposhtme të frutave dhe perimeve, mund të jenë photoshop-uar, ndonëse njerëzit betohen se zarzavate dhe fruta të tilla i kanë parë vërtëtë në kopshtet e tyre. Ndiqni galerinë e fotove që kemi sjellë për ju për më shumë detaje.

FOTOGALERI TJERA

Ngrin Pogradeci

18/01/2021 - 18:06

Magjia e borës në Pogradec

15/01/2021 - 09:14
Oboti nën pushtetin e ujit
11/01/2021 - 17:25