Foto/ Studentët në protestë: Nuk duam operacione online në të ardhmen

Nisja e vitit të ri akademik online  i ka gjetur studentët para Ministrisë së Arsimit sportit dhe Rinisë.  Ata kanë vendosur që të ngrihen në protestë pas vendimit për të zhvilluar mësimin online, që komiteti i ekspertëve njoftoi disa ditë më parë. Një nga kërkesat e studentëve është përgjysmimi i tarifës vjetore të studimit meqënëse mësimi do te zhvillohet online. Sakaq ka mbëritur dhe policia të cilët janë duke paralajmëruar studentët për shpërndarje në kuadër të ligjit anti Covid./ Burimi i fotove: LSA.

FOTOGALERI TJERA

Ngrin Pogradeci

18/01/2021 - 18:06

Magjia e borës në Pogradec

15/01/2021 - 09:14
Oboti nën pushtetin e ujit
11/01/2021 - 17:25