Stresi e ka shprehur publikisht se nënën e tij e ka pikë të dobët, madje i ka bërë edhe një këngë. Ai ka treguar se ka një marrëdhënie shumë të veçantë me të dhe se e do më shumë se gjithçka në këtë botë.

Shpesh here reperi hedh postime të ndryshme në “Instagram” me të dhe i bën dedikime të ndjera. Së fundmi Stresi ka publikuar një foto, ku shihet se ka dalë me të ëmën dhe mbi kokën e saj ka vendosur një kurore.

“Ti meriton gjithësinë e përjetshme mom!”, janë fjalët e Stresit.