Rezarta Shkurta, bashkëshortja e Ermal Hoxhës së fundmi është bërë nostalgjike duke pstuar një foto gjatë adoleshendës së saj.

Ajo ishte në moshën 18-vjeçare dhe në fillimet e karrierës. Në mbishkrimin e fotos, Rezarta tregon se kjo foto është skëputur nga seti i parë artistik që ka bërë me fotografin Fadil Berisha.

Në foto shihet me një fustan të zi dhe flokët bjonde. Edhe se vitet kanë kaluar, Rezarta nuk ka hequr dorë nga kjo ngjyrë e flokëve.