FOTO/ Shi dhe kuvend, momente pikante nga seanca parlamentare sot

Ditën e sotme u mbajt seanca e jashtëzakonshme parlamentare për miratimin e ndryshimeve në qeveri.

Por shumë pak u pa në këtë seancë të shkurtër që u organizuar 2 javë para nisjes së sesionit të ri parlamentar.
Po iu lëmë në shoqërinë e një fotogalerie nga Parlamenti.

FOTOGALERI TJERA

Rreth e rrotull Rozafatit

04/03/2021 - 08:48

Marsi i luleve

01/03/2021 - 12:11

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08
Kosova voton për të ardhmen
14/02/2021 - 18:45