Foto/ Prej 4 ditësh Priska në flakë

Prej 4 ditësh një vatër zjarri mbetet ende e pashuar në Priskë, që ndodhet shumë pranë Tiranës.

Aktualisht, situata është e vështirë, edhe për shkak të terrenit. Zjarrfikëst po mundohen të shuajnë flakët me lopatë dhe mjete të tjera.

Ndiqni fotot nga fokusi i kamerës së LSA.

FOTOGALERI TJERA

Tirana me maska

22/10/2020 - 14:22