“Instagram-i” tashmë nuk është thjesht një rrjet social i zakonshëm, pasi kohët e fundit është kthyer në një instrument ku fëmijët e të pasurve në të gjithë botën, reklamojnë fuqitë financiare të prindërve të tyre.

Përmes fotove dhe videove, ata ekspozojnë një jetë të “shthurur”, të mbuluar me makina luksoze, veshje tepër të shtrenjta dhe shtëpi përrallore.

Ka dhe nga ata vajza, që kanë menduar të kombinojnë veshjet e tyre me ngjyrën e makinave që disponojnë.

Për të kuptuar më shumë rreth tyre shikoni fotot e mëposhtme.