Jemi shumë pranë zgjedhjeve dhe kryebashkiakët nxitojnë të bëjnë ndonjë punë. Por mes shumë prej tyre spikat ai i Pogradecit.

Siç shihet edhe në fotot e mëposhtme, pamje që vijnë nga blloku i pallateve në Lagjen nr.2 të qytetit liqenor, bashkia ka nisur asfaltimin e rrugicave, por siç duket fondet nuk kanë mjaftuar.

Pamjet e mëposhtme nuk kanë nevojë për shumë komente…