Foto/ Kryeministri Rama dhe ministri i Jashtëm grek Dendias në konferencë për mediat

Kryeministri Edi Rama, në konferencë për mediat me ministrin e Jashtëm grek Nikos Dendias.
Rama duke marrë fjalën i pari iu drejtua ministrit të Jashtëm grek si “mik”

“E kam shumë të qartë që të gjithë sot I kanë veshët e hapur për të dëgjuar lidhur me pushtimin e ardhshëm që Greqia do i bëjë Shqipërisë përmes detit por nuk do të ketë pushtet. Më vjen keq që do të zhgënjehen patriotët e detit. Kemi rënë dakord që këtë çështje ta trajtojmë në instancat ndërkombëtare. Së bashku Shqiupëria e Greqia do i drejtohen drejtësisë ndërkombëtare për ti vendosur pikat mbi |I” në bazë të ekspertozës dhe të drejtës ndërkombëtare mbi detin.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16