Foto/ Këto kafshë shtëpiake janë lindur për të qenë modele

Disa kafshë shtëpiake nuk e durojnë dot idenë e fotografimit dhe ato do të bëjnë gjithçka të largohen nga ju nëse përpiqeni që të bëni një selfie me ta. Por nga ana tjetër ka edhe kafshë të tjera shtëpiake, ata që kanë lindur për të qenë modele. Ata kënaqen kur tregojnë veten e tyre para kamerës dhe mund të themi se mund të konkurojnë pa problem me modelet profesionaliste. Ndiqni fotogalerinë për më shumë imazhe.

FOTOGALERI TJERA

Tirana me maska

22/10/2020 - 14:22