Foto/ Këto bukuroshe armene po luftojnë kundër Azerbajxhanit, njihuni me to

Përplasja mes Armenisë dhe Azerbajxhanit po bëhet më e fortë, ndërkohë që lufta mes këtyre dy shteteve është në ditën e gjashtë.

Mediat e huaja kanë publikuar foto të grave bukuroshe që po marrin pjesë në luftimet ndaj ushtrisë azerbajxhanase. Shikoni fotot që të njiheni me to.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16