Foto/ Kapet gardianja e burgut duke kryer marrëdhënie intime me vrasësin e tmerrshëm

Në Britaninë e Madhe një gardiane burgu është paraqitur para gjykatës për shkak se është akuzuar që kryer marrëdhënie seksuale me një të dënuar.  Ajo akuzohet se është përfshirë për një periudhë katër mujore në një marrëdhënie seksuale me të burgosurin Andreë Roberts. Ky i fundi raportohet se është dënuar në vitin 2003 për vrasjen e të dashurës dhe vajzës së tyre tetëmuajshe.Thuhet se gardianja Mclntyre i ka dhënë një telefon të dënuarit dhe prej kohësh bisedonin së bashku, madje raportohet se Mclntyre i dërgonte foto të vetes së zhveshur të dënuarit.

FOTOGALERI TJERA

Foto/ Vjeshta në Tiranë

28/10/2020 - 16:49
Tirana me maska
22/10/2020 - 14:22