Foto/ Ja rastet kur nuset vendosën të krijojnë vetë fustanet e tyre të dasmës dhe dukeshin mahnitëse

Shumë nuse, ditën e tyre ta dasmës po kërkojnë alternativa të zgjuara kur bëhet fjalë për të parë më të mirën në ditën e madhe. Kjo mund të vijë për shkak të kursimit të parave ose dëshirës për të dalë me modelin e tyre të ëndrrave dhe kjo është arsyeja pse disa gra shumë të talentuara po e marrin çështjen në duart e tyre. Po ju sjellim disa nga fustanet e dasmave që janë krijuar nga vetë nuset.

FOTOGALERI TJERA

Ngrin Pogradeci

18/01/2021 - 18:06

Magjia e borës në Pogradec

15/01/2021 - 09:14
Oboti nën pushtetin e ujit
11/01/2021 - 17:25