Foto/ Puthi gjoksin e gruas në mbledhjen e Kongresit, pezullohet deputeti

Juan Emilio Ameri, deputeti argjentinas është pezulluar nga parlamenti i vendit. Ai pasi u vu re në video duke puthur gjoksin e partneres së tij, gjatë një sesioni në lidhje direkte ‘Zoom’.

Këto skena transmetoheshin direkt në ekranin e madh të dhomës së deputetëve.

Në video vihet gruaja që i afrohet deputetit, i cili fillon ta prekë, me pas i ul bluzën dhe i puth gjoksin.

Deputeti 47-vjeçar u përpoq të shpjegonte se ai mendonte që nuk ishte në linjë direkt me kolegët gjatë skenës seksuale.

Për më tepër detaje shikoni fotot.

FOTOGALERI TJERA

Tirana me maska

22/10/2020 - 14:22