Foto/ Ja çfarë ndodh kur harrojmë hekurin ndezur

Foto/  Ja çfarë ndodh kur harrojmë hekurin ndezur

Të gjithëvë mund t'i ketë ndodhur të paktën një herë në jetë që të harrojë hekurin ndezur dhe pasi është rikthyer ka përjetuar një ndër momentet më të "dhimbshme" në jetë.

Po ju sjellim disa nga këto momente.

EMISIONET