Foto/ Gruaja rrëfen makthin e përjetuar pasi humbi ndjenjat ditën e dasmës

Foto/ Gruaja rrëfen makthin e përjetuar pasi humbi ndjenjat ditën

Kjo foto është një kujtim i hidhur për nusen Hayley Hale. Në ditën e saj të dasmës ajo bie në krahët e të shoqit, kjo si pasojë e një çrregullimi që Hale vuan prej kohësh. Gruaja rrëfen se ndërsa ishte duke ecur në korridorin e kishës, papritur humbi ndjenjat.  

“Nuk doja të ndodhte ashtu, e kush do të donte. Teksa unë dhe Etta ishim duke ecur në korridorin e kishës, fillova të mos ndihesha mirë. Fillova të humb vetëdijen dhe papritur e gjej veten tek krahët e bashkëshortit. Kur përmendem pas dy minutash nuk e dija fare çfarë kishte ndodhur, por ajo që pashë ishin shumë të ftuar duke qarë”, ka rrëfyer Hayley.

EMISIONET