Dielli shkëlqen në Kaliforni dhe motrat Kardashian janë të vendosura të përfitojnë nga çdo rreze e saj.

Kim, Khloe, Kendall dhe Kylie, të mbledhura pranë pishinës, i janë përkushtuar rrezeve të diellit të veshura me rroba banjo seksi që të lenë pa frymë.

Ato kanë postuar në mediat sociale foto ku tregojnë linjat e tyre, ndërsa argëtohen duke iu komentuar njëra-tjetrës.

Sigurisht nuk kanë munguar as komplimentet pikante nga fansat.